Lessen van HIMSS19 op beurs Zorg & ICT

Meer en slimmer gebruik van data, onder meer bij samen beslissen. Meer waardengedreven zorg. En meer regie van de patiënt. Dat zijn volgens sprekers op het Health Tech Highlights event de lessen van HIMSS19.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
HIMSS19
Peter Langenbach, bestuursvoorzitter Maasstad Ziekenhuis, was een van de sprekers op het Health Tech Highlights event. Foto: Fotobureau Roel Dijkstra

“Voetballers van PSV krijgen met behulp van sensoren een aan hun situatie aangepast voedings- en trainingsprogramma. Dat werkt heel goed; de club profiteert ervan. Maar in het ziekenhuis opereren we iedereen op een moment dat wij hebben bepaald. Niet het moment dat voor de patiënt het beste uitkomt. Wat dat betreft is het voetbal verder dan de zorg.”

Peter Langenbach, bestuursvoorzitter van het Maasstad ziekenhuis, haalde het voorbeeld aan tijdens tijdens het Health Tech Highlights event op de beurs Zorg & ICT. Wat zijn de lessen van HIMSS189, de grote zorg-ict beurs in Orlando, Florida eerder dit jaar? Dat was

0
311

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.