Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Live tv-debat over verantwoordelijkheid in ketenzorg

Specialisten, huisartsen, ziekenhuisdirecteuren en wetenschappers gaan maandag 17 mei op Medischcontact.tv live met elkaar in debat over de handreiking Verantwoordelijkheidsverdeling bij samenwerking in de zorg. De uitzending begint om 20.30 uur en geldt voor zorgverleners als geaccrediteerde nascholing.
Live tv-debat over verantwoordelijkheid in ketenzorg

Om ketenzorg te faciliteren, is sinds dit jaar een Verantwoordelijkheidsverdeling van kracht. Onder leiding van Ben Crul, hoofdredacteur van Medisch Contact, discussiëren genodigden op Medisch Contact over de eisen die in deze handreiking worden gesteld aan zorgverleners en over de grote consequenties die de eisen hebben voor de organisatie van de zorg.

Onder de gasten zijn Gita Gallé, lid van de raad van bestuur van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Johan Legemaate, hoogleraar gezondheidsrecht, Willem Wisselink, hoogleraar chirurgie aan het VU medisch centrum, Vera Kampschöer, huisarts Zorggroep Almere, Erna Vrijland verpleegkundig specialist namens de V&VN en Andre Wolff, anesthesioloog van het UMC St Radboud. Kijkers kunnen via e-mail vragen stellen aan de tafelgasten. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Zorgverleners onvoorbereid op ketenbekostiging

Keteninnovatie: effeecten in beeld

NZa breidt integrale bekostiging en ketenzorg uit

Overhead jaagt kosten ketenzorg op

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.