Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Lunetzorg en GGzE bundelen krachten

Lunetzorg en GGzE zijn gezamenlijk een 24-uurskliniek begonnen voor cliënten met een verstandelijke beperking en psychische problemen.
Lunetzorg en GGzE bundelen krachten

GGzE en Lunetzorg zijn een kliniek gestart waar mensen 24 uur per dag kunnen verblijven voor crisisopvang, diagnostiek en behandeling. Per 16 februari zijn de eerste cliënten opgenomen in de kliniek en op 28 april heeft de officiële opening plaatsgevonden. In twee units kunnen 18 cliënten kunnen worden opgenomen.

Communiceren

Regionaal Centrum OPSY (VOF samenwerkingsverband van Lunet zorg en GGzE) biedt al ruim vijf jaar ambulante hulp aan mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen. OPSY biedt nu een kliniek voor mensen met complexe psychiatrische problemen waar in het bijzonder rekening wordt gehouden met verstandelijke mogelijkheden en het niveau van communiceren van de cliënten. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

GGzE vernieuwt raad van toezicht

GGzE stelt nieuwe directeuren aan

Marie-Louise Vossen nieuwe bestuurder GGzE

GGzE aan de slag met Planetree

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.