Maasstad doet aangifte wegens smaad en laster

Het Maasstad Ziekenhuis heeft aangifte van smaad gedaan tegen een patiënt die beweert onjuist te zijn behandeld door een plastisch chirurg van het ziekenhuis. Dat schrijft het Maasstad Ziekenhuis vandaag op haar website in reactie op een recent televisie-item waarin een arts wordt beschuldigd van onethisch gedrag bij de cosmetische behandeling van een vrouw in 2000.
Maasstad doet aangifte wegens smaad en laster

De reactie van het Maasstad Ziekenhuis komt na de uitzending afgelopen maandag van het actualiteitenprogramma De Wereld Draait Door. In de uitzending vertelt mevrouw Van Hooft over de gevaren van cosmetische chirurgie. Zij was patiënt bij een plastisch chirurg van het toenmalige Medisch Centrum Rijnmond Zuid, dat later is overgegaan in het Maasstad Ziekenhuis. Zij uitte in de aflevering haar ongenoegen over de behandeling en de wijze waarop door de arts en het ziekenhuis met haar klachten wordt omgegaan. Zij gaf in de uitzending aan dat zij niet is voorgelicht door de arts over de behandeling om een rimpel op

2
139

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.