Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Maasstad Ziekenhuis lanceert routeplanner-app voor iPhone

Annelies Vermeulen
Het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam heeft een app gelanceerd die de weg wijst in het nieuwe ziekenhuis. Ook de route van huis naar het ziekenhuis wordt in beeld gebracht. De app is alleen beschikbaar voor iPhone en iPad.
Maasstad Ziekenhuis lanceert routeplanner-app voor iPhone

Met de routeplanner wordt vanaf elke willekeurige locatie in Nederland de weg naar het Maasstad Ziekenhuis uitgestippeld, of dat nou te voet is, met de auto of met openbaar vervoer. Na aankomst kan men vanaf de hoofdingang de route bepalen naar de polikliniek of afdeling waar men moet zijn. Bij de poliklinieken en afdelingen worden bovendien telefoonnummers getoond. Met één druk op de knop wordt de gebruiker doorverbonden met de gewenste poli of afdeling. Handig als men bijvoorbeeld wil melden dat men een beetje verlaat is.

Mobiele website

Naast de routeplanner heeft het Maasstad Ziekenhuis deze week ook haar nieuwe mobiele website gelanceerd. Bezitters van een IPhone, Blackberry of Android kunnen via m.maasstadziekenhuis.nl handige informatie over het nieuwe ziekenhuis raadplegen. Op de mobiele website staan onder andere telefoonnummers van poliklinieken, inlichtingen over bezoektijden, twitterfeed en actueel nieuws over het ziekenhuis. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Eerste rijks-app voor huiselijk geweld en kindermishandeling

Gratis app voor dot-productstructuur

Nederlandstalige app voor aanpak depressie

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.