App voorspelt terugval depressie

Vernieuwende ideeën die de zorg met behulp van technologie beter en betaalbaarder maken. Door innovaties in het zonnetje te zetten, hoopt Zorgvisie op groei en kruisbestuiving.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Soms is een innovatie simpelweg een kwestie van de juiste gedachte door de juiste man op de juiste plek. Hobbe Jan Hiemstra weet veel over implementatie en opschaling van e-healthtoepassingen in de geestelijke gezondheidszorg. Hij is betrokken bij Koppeltaal, een standaard waarmee e-healthprogramma’s tussen de verschillende ict-behandelsystemen in de ggz onderling zijn uit te wisselen. Als managing director van de non-profit organisatie E-Mence is hij bovendien een schakel tussen zorg- en onderzoeksinstellingen en innovatieve aanbieders op het gebied van e-health.

Begin dit jaar werd Hiemstra door Joseph Zohar, professor in de psychiatrie aan de universiteit in Israel gewezen op iFeel.

0
51

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.