Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jet Bussemaker: ‘Het medisch curatief denken domineert in de coronacrisis’

Jet Bussemaker
Jet Bussemaker is voorzitter van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving en hoogleraar bij het LUMC en de Universiteit Leiden.
De coronacrisis is een (volksgezondheids)crisis zonder weerga. Alles staat op z'n kop. De manier waarop we nu oplossingen zoeken voor de meest kwetsbaren is bepalend voor de beschaving van morgen. Dak- en thuislozen vormen daarvoor dé lakmoesproef. Dat schrijft voorzitter Jet Bussemaker van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving in een column in Zorgvisie magazine 04.
RVS-voorzitter Jet Bussemaker
Foto: Paul Tolenaar
Premium
Gemeenten boden daklozen tijdens het
Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.