Gastvrij-app aan ziekenhuisbed

Het Medisch Spectrum Twente in Enschede heeft gastvrijheid hoog in het vaandel. Patiënten kunnen er met de Gastvrij-app naar eigen keuze maaltijden bestellen en zichzelf entertainen.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Zorgvisie ict magazine, nr. 2/2018
Foto: MST

Zin in een Oosterse maaltijd met kipsaté? Of liever stamppot met worst? Kan mijn eten vanwege een allergie vrij van gluten en pindanoten zijn? En mag ik er een glas verse jus d’orange bij? Het kan allemaal, want via de Gastvrij-app van het Medisch Spectrum Twente (MST) bestellen patiënten met een geleende iPad vanuit hun bed hun maaltijd en drankje naar keuze. De keuken op de verpleegafdeling ontvangt de bestelling via de printer en gaat aan de slag. En de roomservice medewerker bezorgt het gewenste menu en het drankje op de kamer van de patiënt.

Applicaties

Sinds de nieuwbouw wil

0
18

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.