Ik heb nog nooit zo’n ingewikkelde opdracht gehad’

Van een zwart jaar wil Vincent Maas, interim-bestuurder bij vvt-organisatie Laurens, niet spreken. Maar er zijn bij de ouderenzorgorganisatie flink wat bloed, zweet en tranen vergoten om weer in rustiger vaarwater terecht te komen.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Mieke Meesen

Het komt niet alleen door hem, zegt Maas direct, er hebben heel veel mensen heel hard gewerkt om ervoor te zorgen dat Laurens nu weer in rustiger vaarwater verkeert. Het gesprek moet dan ook niet gaan over hoe hij het tij heeft weten te keren voor de Rotterdamse zorgaanbieder, maar over het feit dat Laurens na de crisis langzaam weer opkrabbelt. ‘Stapje voor stapje’, benadrukt hij een aantal keer. Voor 2017 verwacht Maas voor het eerst sinds een paar jaar weer zwarte cijfers te kunnen schrijven. Dat is bijzonder, want in 2015 beleefde Laurens het absolute financiële dieptepunt. De zorgorganisatie

0
80

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.