Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Techreus of beroepsgroep? De toekomst van Virtual Fracture Care

Zorgvisie-redacteur met als specialisme tech en innovatie in de zorg. Tevens stem van de podcast Voorzorg.
Virtual Fracture Care geeft patiënten met eenvoudige botbreuken meer regie en verlaagt het aantal polikliniekbezoeken met 92 procent. De methode is in zwang bij ziekenhuizen en initiatiefnemer Thijs Geerdink (OLVG) ziet veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. De vraag daarbij is: moet een groot techbedrijf de technologie erachter ontwikkelen of kan de beroepsgroep beter het heft zelf in handen houden?
Ontwerp Zonder Titel (33)

‘In de tijd dat ik zelf

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.