Verpleeghuiszorg thuis met boerenverstand

Verpleeghuiszorg aan huis leveren tegen financieel rendabele kosten. Met dat concept won Verpleeg Thuis van zorgconcern Vierstroom in Gouda onlangs de Zinnige Zorg Award van Coöperatie VGZ.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
vierstroom blaas kort geding tegen zilveren kruis af
Foto: Vierstroom

De jury voor de VGZ-prijs roemde de mate waarin het initiatief van Vierstroom weerstand biedt aan bestaande structuren. Directeur Marieke Oldewarris van Verpleeg Thuis nam inderdaad ongebruikelijke maatregelen om het concept levensvatbaar te maken. Daarover vertelt ze tijdens een workshop voor zorgorganisaties bij VGZ. ‘We hebben twee motto’s hoog in het vaandel staan: alles kan, tenzij….en be creative oftewel denk in oplossingen. Niet in wat niet kan.’ Daar voegt ze aan het einde van de workshop graag nog een derde aan toe: ‘hou het simpel’.

Liever thuis blijven

Vierstroom startte anderhalf jaar geleden met een pilot voor cliënten

0
58

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.