Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Volwaardig leven reikt voorbij het medische model’

simonbroersma2
'Onze ouderenzorg mist een ziel', stelt RVS-voorzitter Jet Bussemaker. Kunst speelt een belangrijke rol in de 'bezieling' van die zorg, concluderen Leyden Academy on Vitality and Ageing en Amsterdam UMC in recent onderzoek. Dat is ook heilzaam voor de medewerkers.
Kunstonderzoek
Een van de onderzochte kunstactiviteiten is Trotse Kameraden: theatervoorstellingen voor en door bewoners, vrijwilligers en medewerkers van Vitalis Woonzorg Groep en wijkbewoners. (Foto: Bea Staver)
Premium

Kunst brengt veel positiefs teweeg

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.