Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Mahindra en Microsoft werken aan klantdossier voor jeugdzorg

Annelies Vermeulen
IT-dienstverlener Mahindra Satyam en Microsoft Corporation starten een gezamenlijk initiatief om nieuwe tools en oplossingen te ontwikkelen voor jeugdzorgorganisaties. De oplossingen zijn gebaseerd op SharePoint 2010-technologie en andere Microsoft-producten.
Mahindra en Microsoft werken aan klantdossier voor jeugdzorg

Met deze nieuwe oplossingen zijn jeugdzorgmedewerkers productiever en is het mogelijk om de communicatie met doelgroepen te verbeteren. De oplossing voorziet in een centraal punt voor de creatie en opslag van alle relevante documenten in elektronische klantdossiers.

Risicovrije benadering

“Wij zijn erg enthousiast om deze risicovrije benadering te bieden voor verouderde jeugdzorgsystemen”, zegt Arvind Malhotra, senior vicepresident Strategic Accounts van Mahindra Satyam. “Medewerkers kunnen nu meer doen met minder middelen. Ons partnership met Microsoft heeft ons in staat gesteld om deze oplossingen snel en flexibel te ontwikkelen.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Vlaanderen en Microsoft starten innovatiecentrum e-health

Heliomare kiest voor webspreekuur van Microsoft Office 365

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.