Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marc van Corven nieuwe CEO Zorgservice XL

Redacteur Zorgvisie
Marc van Corven is aangesteld als CEO van inkooporganisatie Zorgservice XL. Jeroen Huisman, die op dit moment algemeen directeur is, wordt COO bij de organisatie.
Handshake400.jpg

Dat heeft Zorgservice XL bekendgemaakt. De directie wordt uitgebreid omdat het bedrijf de komende jaren flink wil groeien en nieuwe ziekenhuizen en zorginstellingen aan zich wil binden. Van Corven is op 20 juni aangesteld, hij heeft eerder managementervaring opgedaan als director international supply chain bij Artsen zonder Grenzen. Ook werkte hij bij Medtronic en Office Depot. Recenter werkte hij als manager bij verschillende opdrachtgevers, schrijft Zorgservice XL. 

Zorgservice XL is in 2009 opgericht en verzorgt onder meer de inkoop voor ziekenhuizen. Daarnaast helpt het bedrijf bij de goederenlogistiek, het ondermanagement en de financiële afhandeling daarvan. Onder meer het HagaZiekenhuis en het Fransiscus Gasthuis & Vlietland zijn aangesloten op de service.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties.Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.