Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marc Verbraak benoemd tot hoogleraar Gezondheidszorgpsychologie

Mark van Dorresteijn
Marc Verbraak is per 16 juni 2011 benoemd tot bijzonder hoogleraar Gezondheidspsychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen.
Marc Verbraak benoemd tot hoogleraar Gezondheidszorgpsychologie

In zijn functie als hoogleraar zal Marc Verbraak zich met name gaan richten op de doelmatigheid van de psychische zorg zowel uitgevoerd in de praktijk als gedoceerd in de opleiding.

Ervaring

Sinds januari 2006 is Verbraak werkzaam voor de Stichting praktijkinstellingen van de postacademische ggz-opleidingen in Oost-Nederland (SPON). In deze functie is hij inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de postacademische beroepsopleiding van doctoraal/masterpsychologen en -pedagogen tot gezondheidszorgpsycholoog in het kader van de Wet BIG. Daarnaast is hij werkzaam in de praktijk van de psychische gezondheid vanuit de HSK Groep. Daar is Verbraak sinds juli 2007 inhoudelijk directeur en verantwoordelijk voor kwaliteit en onderzoek van de door HSK geboden hulp- en dienstverlening. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.