Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Marie-José Willemse wordt toezichthouder OLVG

Mark van Dorresteijn
Marie-José Willemse is per 22 maart aangesteld als nieuw lid van de raad van toezicht van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis.
Marie-José Willemse wordt toezichthouder OLVG

Marie-José Willemse is van oorsprong verpleegkundige en heeft verscheidene aanvullende opleidingen gevolgd op het gebied van management en strategische beleidsontwikkeling. Zij heeft ervaring in de onderwijswereld, diverse managementfuncties vervuld binnen de gemeentelijke overheid en was van 2003 tot 2010 directeur van de verpleegkundige beroepsorganisatie Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

2 REACTIES

  1. Zo werkt dat, meer vrouwen in de raden van Bestuur, Maria José, van harte gefeliciteerd en weet je gesteund! Wat een behoefte heeft de Zorg aan ervaren verpleegkundigen, die weten waar ze het over hebben en vooral vrouwen met een gedegen achtergrond! We blijven deze aanwinst voor de Zorgtop volgen! Veel succes en wijsheid!

  2. Lees alle reacties
  3. Op de eerste plaats wil ik Marie-Jose Willemse van harte feliciteren met haar nieuwe Job als nieuw lid van de Raad van Toezicht bij het gezellige OLVG . Ik waardeer het dat een oud verpleegkundige – ervaringsdeskundige bij uitstek en vrouw – in de RvT komt. Het gebeurt helaas te weinig in NL , dat er gebruikt gemaakt wordt van ervaringsdeskundigen in de Zorg op het gebied van RvT. Meestal zie je mensen die totaal geen affiniteit hebben met de Zorg.Terugkijkend als 40 jaar ervaringsdeskundige in de Zorg zag ik in de RvT alleen maar Directeuren ( bijna alleen maar mannen ) van o.a. Aannemersbedrijven ; Advocatenbureaux; Huisartsen; etc.. Mensen met belangen en Netwerken. Nogmaals Marie-Jose , heel veel succes en misschien nog eens tot ziens.
    De Wereld in de Zorg is heel klein. Merk ik regelmatig.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.