Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Martin Duvivier vertekt bij VGZ

Martin Duvivier treedt vanaf 1 september 2013 af als voorzitter van de raad van bestuur bij zorgverzekeraar Coöperatie VGZ UA. De raad van commissarissen heeft besloten om Rob Hillebrand, nu vice-voorzitter, als zijn opvolger te benoemen.
Martin Duvivier vertekt bij VGZ
Foto: VGZ

‘Als ik straks vertrek, kan ik terugkijken op een plezierige en uitdagende periode bij Coöperatie VGZ. De zorgverzekeringssector is een dynamische wereld die volop in de maatschappelijke belangstelling staat’, aldus Duvivier. ‘Maar met mijn gezin heb ik in elke levensfase gekozen voor een passende balans tussen werk en privé. Nu onze kinderen het huis uit gaan, willen we graag meer ruimte om werktijden en werkinhoud zelf vorm te kunnen geven. Daarom begin ik volgend jaar met mijn vrouw een eigen bedrijf, in de wetenschap dat ik Coöperatie VGZ in goede handen achterlaat.’

CV
Martin Duvivier (54) is sinds 2008 werkzaam bij Coöperatie VGZ en haar rechtsvoorganger Univé-VGZ-IZA-Trias. Vanaf 1 april zal hij in goed overleg met zijn collega-bestuurders en de raad van commissarissen zijn werkzaamheden overdragen. Na zijn vertrek zal de raad van bestuur bestaan uit Rob Hillebrand (voorzitter), Maurice Oostendorp (CFO) en het nieuw te benoemen lid.

Met het vertrek van Martin Duvivier ontstaat een vacature in de driehoofdige raad van bestuur. Voor de invulling van deze vacature zal de gebruikelijke goedkeuringsprocedure worden gevolgd. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.