Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Martini Ziekenhuis kiest voor Tools4ever

Annelies Vermeulen
Tools4ever implementeert de user management resource administrator (UMRA) bij het Martini Ziekenhuis in Groningen. Hiermee wil het Martini Ziekenhuis voldoen aan de verplichtingen voor NEN 7510.
Martini Ziekenhuis kiest voor Tools4ever

De eerste fase van het project staat bij Martini Ziekenhuis in het teken van helpdesk delegatie. Dit onderdeel van UMRA geeft de mogelijkheid om eenvoudig en veilig via een webformulier bestaande user beheertaken gedelegeerd uit te laten uitvoeren door de helpdesk. In de tweede fase wordt user provisioning vanuit het personeelsysteem AFAS gerealiseerd. UMRA verzorgt daarbij een koppeling tussen AFAS en de active directory voor (auto) provisioning. Vervolgens worden ook role based access control (RBAC) en workflow management toegevoegd aan het identity management project. Hiermee kan het Martini Ziekenhuis op eenvoudige wijze respectievelijk autorisaties instellen en eindgebruikers zelf resources laten aanvragen. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Martini Ziekenhuis opent Twitterkliniek

Sitebezoekers Martini Ziekenhuis denken mee met internetstrategie

Tools4ever helpt Zuwe Hofpoort Ziekenhuis bij NEN-audit

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.