Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Máxima MC gebruikt als eerste ziekenhuisplanner.nl

Annelies Vermeulen
Máxima Medisch Centrum in Eindhoven maakt als eerste ziekenhuis in Nederland gebruik van ziekenhuisplanner.nl. Via deze website kan een gebruiker zelf de ziekenhuisopname van een familielid of vriend volgen en informatie delen via een gezamenlijke agenda.
Máxima MC gebruikt als eerste ziekenhuisplanner.nl

Ziekenhuisplanner.nl is door ondernemer Hans van der Houven bedacht om de drukte bij bezoekuren in ziekenhuizen te verminderen. Bij het Máxima Medisch Centrum gaat de site deel uitmaken van de standaard service voor patiënten.

Kalender

Via ziekenhuisplanner.nl kunnen mensen de opname van een bekende volgen. Via de online kalender kan iedereen van elkaar zien wie wanneer naar het ziekenhuis gaat en vervolgens zelf afspraken inplannen.

Dagboek

Naast de kalender bevat ziekenhuisplanner.nl ook een dagboek waarmee de gebruikers elkaar op de hoogte kunnen houden van de gezondheid van de patiënt. De afzender kiest zelf naar wie hij of zij het bericht verstuurt, waarop anderen weer een reactie kunnen plaatsen.

Privacy

De site maakt gebruik van een beveiligde verbinding, zodat de privacy van de deelnemers wordt geborgd. Ook hanteert ziekenhuisplanner.nl naar eigen zeggen strenge voorschriften voor wat betreft privacygevoelige gegevens binnen de databases van de website. (Zorgvisie – Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Maxima MC sluit zich aan bij Zorg Leren Netwerk

Forse toename extreem zwaarlijvigen in MMC

Nieuw systeem MMC moet babysterfte indammen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.