Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Medisch Spectrum Twente uitgeroepen tot Top Employer 2010

Mark van Dorresteijn
Ziekenhuis Medisch Spectrum Twente te Enschede is na onafhankelijk onderzoek van het CRF Institute, specialist op het gebied van internationaal onderzoek naar arbeidsvoorwaarden, uitgeroepen tot Top Employer 2010. Dit keurmerk wordt enkel uitgereikt aan werkgevers die voldoen aan de strenge toetsingscriteria.
Medisch Spectrum Twente uitgeroepen tot Top Employer 2010

Medisch Spectrum Twente, zo blijkt uit het onderzoek van het CRF Institute, biedt jong talent een goede opleiding en training en blinkt met name uit op het gebied van goede arbeidsvoorwaarden. Het ziekenhuis is een van de 48 organisaties die voldoet aan de strenge eisen en zich een jaar lang Top Employer mag noemen.

Top Employers

Naast het MST, zijn nog vijf andere ziekenhuizen uitgeroepen tot Top Employer: Antonius Ziekenhuis, Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis, Catharina-ziekenhuis, Martini Ziekenhuis en het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis.

Over Top Employers

Sinds 1991 heeft het CRF Institute haar eigen onderzoek en projectmethodologie ontwikkeld. Het CRF Institute is internationaal actief in 12 landen. Ieder jaar presenteert zij de gecertificeerde organisaties en hun unieke propositie in de uitgave Top Employers. Het project Top Employers is een bewezen succes bij het aantrekken en behouden van talent bij meer dan 2500 toonaangevende bedrijven over de hele wereld. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Lees ook:

Tweede onderzoek naar MST van start

Patiëntenombudsman in dienst bij MST

Miljoenenlening ter compensatie MST

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.