Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Medische staf achter Van Waveren

Redactie Zorgvisie
MAARSSEN - “We staan pal achter van Waveren.”. Dat zegt Dees Brandjes, internist en woordvoerder van de medische staf van het Slotervaartziekenhuis deze week in de nieuwsbrief van ZorgVisie. Wat Brandjes betreft wordt Van Waveren volgende week de nieuwe bestuursvoorzitter van het Slotervaartziekenhuis.

Aysel van Waveren is directeur van Meromi Holding, de investeringsmaatschappij die eind augustus het Slotervaartziekenhuis heeft overgenomen. Van Waveren is tevens de beoogde nieuwe bestuursvoorzitter van het Slotervaartziekenhuis.

Fraude

Vorige week meldde het Parool echter dat Van Waveren in 2000 is veroordeeld tot vijftien maanden gevangenisstraf wegens fraude en belastingontduiking. Volgens het Parool zou Van Waveren zich daarom teruggetrokken hebben als kandidaat voor het bestuursvoorzitterschap van het Slotervaartziekenhuis.

Geschikt

Brandjes stelt echter dat hier geen sprake van is. “Ze heeft hier uitstekend werk verricht. Zolang we nog geen andere geschikte kandidaat hebben gevonden, wordt zij de nieuwe voorzitter raad van bestuur.” (ZorgVisie – Mario Gibbels)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.