Mega-deal levert ziekenhuis 8 miljoen op

Het langlopende contract dat het Amerikaanse ziekenhuis Augusta University Healthcare afsloot met Philips is lucratiever dan Vincent Shaw, Chief Operation Officer (COO), had ingeschat. Jaarlijks levert het contract een voordeel op van 8 miljoen dollar bij de aanschaf van technologische apparatuur.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Philips_Augusta_400_DSC2551.jpg
Augusta University Healthcare in Georgia bespaart jaarlijks 8 miljoen dollar op de aanschaf van technologische apparatuur. - Foto: Philips

Augusta University Healthcare in de staat Georgia was het eerste Amerikaanse ziekenhuis waarmee Philips in 2013 een langlopend contract afsloot. Met een looptijd van 15 jaar vertegenwoordigt het een waarde van 300 miljoen dollar. Vincent Shaw, Chief Operation Officer (COO) in Augusta, vertelt dat het contract veel lucratiever is dan hij bij het afsluiten had ingeschat.

Contract met Philips lucratiever dan verwacht
Over de eerste 18 maanden lagen de uitgaven voor technologische apparatuur 35 procent lager dan daarvoor. Bovendien zijn de uitgaven voorspelbaar en is Shawn af van de pieken en dalen in uitgaven. Over vijftien jaar verwachtte Shawn, oud-marinier

0
119

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.