Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Miša Džoljić is nieuwe CEO Nyenrode

Carina van Aartsen
Carina van Aartsen is redacteur cure bij Zorgvisie. Als aandachtsgebied heeft zij de thema´s: kwaliteit en veiligheid, zorgverzekeraars en financiën.
AMC-bestuurder Miša Džoljić wordt rector magnificus en CEO van Nyenrode Business Universiteit. Hij begint op 1 november.
Miša Džoljić is nieuwe CEO Nyenrode

Dat meldt de universiteit in Breukelen vandaag. Džoljić heeft een MBA behaald aan Nyenrode. Het Stichtingsbestuur zegt blij te zijn met deze ‘academicus met bewezen managementervaring in een academische omgeving’.

AMC Amsterdam

Džoljić is vanaf 2006 lid van de raad van bestuur van het AMC en vice decaan van de medische faculteit van de UvA. Daarvoor maakte hij deel uit van het management team in het AMC. Eind jaren negentig was hij werkzaam bij KPMG Management Consulting in Utrecht met Verandermanagement, Organisatie-ontwikkeling en Operations Management in ziekenhuizen als zijn interessegebieden. Professor Džoljić studeerde geneeskunde met specialisatie anesthesiologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. (Zorgvisie-Carina van Aartsen)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.