Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Minddistrict en Dimence willen e-health doorontwikkelen

Mark van Dorresteijn
Ggz-aanbieders Dimence en Minddistrict gaan de komende drie jaar samenwerken op het gebied van e-health. De organisaties willen efficiënter werken, minder kosten en snellere ontwikkeling van programma’s. De bestuurders hebben op 28 januari een samenwerking ondertekend.
Minddistrict en Dimence willen e-health doorontwikkelen

Door de samenwerking krijgt Dimence het recht om gebruik te maken van alle online preventie- en behandelprogramma´s waar Minddistrict over beschikt. Ook gaat Dimence meedenken en -beslissen over de ontwikkeling van online programma’s en onderzoek.

Beschikbaarheid

‘Door meer samen te werken met Minddistrict en andere ggz-instellingen, zoals GGZ Noord Holland Noord en Novadic Kentron, kunnen we online behandelingen efficiënter en tegen minder kosten verder ontwikkelen’, zegt Rob Gerrits, projectleider E-mental health Dimence. ‘Het zorgt ervoor dat nieuwe programma´s sneller beschikbaar zijn.’

Online hulp Dimence

Dimence biedt online hulp aan mensen met klachten op het gebied van angst, depressie, burn-out, ADHD, autisme en verslavingen en aan naastbetrokkenen. Patiënten die een behandeling via internet volgen, combineren dit altijd met persoonlijk contact met de behandelaar.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.