Minddistrict en Dimence willen e-health doorontwikkelen

Ggz-aanbieders Dimence en Minddistrict gaan de komende drie jaar samenwerken op het gebied van e-health. De organisaties willen efficiënter werken, minder kosten en snellere ontwikkeling van programma’s. De bestuurders hebben op 28 januari een samenwerking ondertekend.
Minddistrict en Dimence willen e-health doorontwikkelen

Door de samenwerking krijgt Dimence het recht om gebruik te maken van alle online preventie- en behandelprogramma´s waar Minddistrict over beschikt. Ook gaat Dimence meedenken en -beslissen over de ontwikkeling van online programma’s en onderzoek.

Beschikbaarheid

‘Door meer samen te werken met Minddistrict en andere ggz-instellingen, zoals GGZ Noord Holland Noord en Novadic Kentron, kunnen we online behandelingen efficiënter en tegen minder kosten verder ontwikkelen’, zegt Rob Gerrits, projectleider E-mental health Dimence. ‘Het zorgt ervoor dat nieuwe programma´s sneller beschikbaar zijn.’

Online hulp Dimence

Dimence biedt online hulp aan mensen met klachten op het gebied van angst, depressie, burn-out, ADHD, autisme en verslavingen en aan naastbetrokkenen. Patiënten die een behandeling via internet volgen, combineren dit altijd met persoonlijk contact met de behandelaar.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.