Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Misère Vestia raakt Thomashuizen

Een aantal Thomashuizen en een woonzorgcentrum in Zevenhuizen staan op de lijst van projecten die de noodlijdende woningbouwcorporatie Vestia moet schrappen. Dat blijkt uit een overzicht met te schrappen projecten die minister Liesbeth Spies (BZ) maandag aan de Tweede Kamer stuurde.
Misère Vestia raakt Thomashuizen

Vanwege de grootscheepse fraude bij Vestia moet de coöperatie voor zeker 100 miljoen euro aan zorgprojecten schrappen. Grootste slachtoffer is volgens vakblad Skipr De Drie Nootenbomen, eigenaar van het concept Thomashuizen. Algemeen directeur Annemieke Bambach van De Drie Nootenbomen zegt op Skipr.nl dat zij er van uit gaat dat Vestia zijn verplichtingen na komt: ‘In februari dit jaar kregen we de bevestiging dat Vestia die projecten gaat afmaken, op twee na. Voor die twee locaties zoekt Vestia een corporatie die het project wil overnemen.’ (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Bekijk het overzicht van geschrapte projecten van Vestia

5 REACTIES

  1. Ja Mark. En dat is juist de reden dat het misgaat. Het levert veel geld op. En als geld de boventoon krijgt gaat het mis!! En zo zijn er legio voorbeelden elke dag terug te vinden in het nieuws. Hoop dat Thomashuizen hier niet door in de problemen komt. Maar naief van de directie is het wel!

  2. Lees alle reacties
  3. Vestia bezit 1/3 van de aandelen van De Drie Notenbomen (Thomashuizen) en wil ook nog 1/3 van de aandelen overnemen van de andere aandeelhouder die ‘al’falliet is! Hoezo misere!! De andere 1/3 aandelen zijn overigens in het bezit van Hans van Putten. De oprichter.

  4. Het is toch ongelofelijk wat een misere er ontstaat , als Raden van Toezicht en al die al die andere duurbetaalde Toezichthouders hun werk niet goed doen en alles maar laten gebeuren. De Politiek laat het ook allemaal gebeuren. Achteraf beginnen ze te piepen. , maar dan is het leed al geschied. Te triest voor woorden. September 2012 is de Kiezer aan het woord. Mijn Stemadvies; Kies allemaal verstandig, en ga in ieder geval stemmen !

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.