Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nationale workshop e-health voor gebruikers

Annelies Vermeulen
Apothekers, artsen, patiënten en verpleegkundigen worden opgeroepen deel te nemen aan de nationale workshop e-health. De workshop vindt plaats in het kader van het “Chain of Trust Project” van de Europese Unie.
Nationale workshop e-health voor gebruikers

Dit project is er op gericht om te inventariseren hoe de belangrijkste stakeholders over eHealth denken, welke problemen/barrières zij ervaren bij het gebruik van e-health en welke oplossingen zij voor die problemen zien.

Het is de bedoeling dat deze stakeholders tijdens de workshop aan de hand van stellingen discussiëren over hun ervaringen met e-health. Deze stellingen worden vanuit de Europese projectgroep aangeleverd. De stellingen worden opgesteld naar aanleiding van de uitkomsten van een literatuurstudie en een online enquête die in alle Europese lidstaten is uitgezet onder de betrokken stakeholders.

KNMG

De Nationale Stakeholdersworkshop eHealth zal plaatsvinden op dinsdag 11 oktober 2011. KNMG verzorgt het dagvoorzitterschap. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

E-healthraamwerk gelanceerd voor artsen

Vlaanderen en Microsoft starten innovatiecentrum e-health

‘E-health verovert zorgwereld’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.