Nederland tweede in Future Health index Philips

Philips presenteert vandaag tijdens de eHealth week de eerste editie van een grootschalige onderzoek in 13 landen over de toepassing van ‘connected care’. In deze Future Health Index meet het technologieconcern onder 2.600 zorgprofessionals en 25.000 patiënten wereldwijd wat de perceptie is op de toegankelijkheid en integratie van ‘connected’ zorg en eHealth.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
eHealthWeek_Morning_0002_1500px400.jpg

In de Future Health Index scoort Nederland hoog met een tweede plaats van de 13 onderzochte landen. De score is gebaseerd op een bovengemiddelde waardering van de waargenomen toegankelijkheid en integratie van onze zorg. Jan Kimpen, Chief Medical Officer van Philips: ‘Dat betekent dat Nederlandse burgers en zorgprofessionals heel positief zijn over de toegang tot e-health oplossingen en geïntegreerde systemen. Echter, het gaat hier om de perceptie. De daadwerkelijke implementatie van oplossingen die inzicht geven in patiëntgegevens of die de mogelijkheid bieden om je eigen gezondheid te meten en te delen, ontbreekt vaak nog. Zo geeft slechts een derde van

0
103

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.