Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nederlandse e-health ondernemers naar Silicon Valley

Annelies Vermeulen
Van 13 tot 19 juni gaat een groep Nederlandse eHealth ondernemers Silicon Valley bezoeken. Tijdens deze Fact Finding Mission onderzoeken zij de kansen voor bedrijven in deze internationale markt.
Nederlandse e-health ondernemers naar Silicon Valley

De reis wordt georganiseerd door Handelsroute.nl in samenwerking met Syntens en het Enterprise Europe Network (EEN).Meer informatie en de mogelijkheden tot deelname aan deze eHealth Fact Finding Mission naar Silicon Valley zijn te vinden op de projectwebsite.

“De gezondheidszorg is een complex geheel van overheden, kennisinstellingen, verzekeraars, zorgaanbieders en consumenten”, zegt Peter den Ouden verantwoordelijk voor het project Snelle Groeiers binnen Syntens. “Daarom is men geneigd binnen de landsgrenzen te blijven. Tegelijk zie je dat overal het wiel opnieuw uitgevonden wordt. Deze reis is juist bedoeld voor ondernemers die bereid zijn met een open blik naar andere landen te kijken en op zoek te gaan naar de overeenkomsten en de marktkansen.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Neelie Kroes: Telecombedrijven moeten zich op e-health storten

Neelie Kroes sluit e-healthovereenkomst met de VS

Neelie Kroes wil wereldwijd EPD

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.