Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuw Utrechts onderzoekslab voor hygiënesystemen

Diversey Care, een divisie van Sealed Air, opende dinsdag 4 juni officieel een geavanceerd Research & Development (R&D)- aboratorium in Utrecht. Het bedrijf – dat wereldwijd vooroploopt in voedselveiligheid, bedrijfshygiëne en productbescherming – investeerde miljoenen euro’s in dit nieuwe, uitgebreide centrum.
Nieuw Utrechts onderzoekslab voor hygiënesystemen
Foto: Arno Massee

Diversey Care ontwikkelt duurzame, geïntegreerde systemen voor de hygiëne- en schoonmaaksector waar chemische middelen en doseerapparatuur worden gebruikt. Het centrum biedt tevens gespecialiseerde expertise, middelen en support aan andere onderzoekscentra van het bedrijf in Europa en daarbuiten.

Strategie

Ilham Kadri, president van Diversey Care: ‘Het laboratorium biedt onze R&D-professionals en productexperts een omgeving waar zij optimaal creatief kunnen zijn. Zij beschikken over de beste hulpmiddelen en apparatuur voor de hygiëne- en schoonmaaksector en kunnen samen met klanten en strategische partners inspelen op klanteisen en op uitdagingen in onze sector in de komende jaren.’

Investering

‘Wij zijn erg blij met het commitment dat Sealed Air toont door de investering in Utrecht in het bijzonder, en in Nederland in het algemeen’, zegt Guido Landheer, directeur Topsectoren en Industriebeleid bij het ministerie van Economische Zaken. ‘R&D is een cruciaal bestanddeel van de rijkdom van een land. De opening van de uitgebreide faciliteit van Sealed Air in Utrecht bevestigt dat ons land een stimulerende zakelijke omgeving biedt voor R&D en innovatie.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.