Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe bestuurder voor De Gelderhorst

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Judith Reiff-de Groen (56) wordt per 1 maart 2017 de nieuwe bestuurder van De Gelderhorst, centrum voor oudere Doven in Ede.
reiff-de groen.1.judith.png

Ze volgt Jan Tempelaar op die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt.

Zorgmanager
Judith Reiff-de Groen studeerde Beleid en Management in de Gezondheidszorg (BMG) aan de Erasmus Universiteit en werkt momenteel nog als zorgmanager Beschouwende Vakken en Psychiatrie & Psychologie bij Gelre ziekenhuizen Apeldoorn. Zij is daarnaast lid van de raad van toezicht bij verzorgingshuis de Koperhorst.

Raad van bestuur
De nieuwe bestuurder heeft er zin in: ‘Ik zal mij met enthousiasme en gedrevenheid inzetten om de wereld van de Doven te leren kennen en zal mij sterk maken voor het welzijn van de bewoners en medewerkers van De Gelderhorst’.

Toekomst
Hiermee is een woelige periode afgesloten. De organisatie raakte in mei vorig jaar in een bestuurscrisis en kreeg daarna een interim-bestuurder en een interim-voorzitter van de raad van toezicht. Zowel het bestuur als de raad van toezicht is per 1 maart geheel vernieuwd. Een woordvoerder laat weten dat de organisatie het verleden achter zich wil laten en de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. 

Dossier Personalia
In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.
Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.