Nieuwe fusieorganisatie gaat investeren in technologie

De bestuurlijke fusie tussen Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid en de CONRISQ Groep is met ingang van 1 mei een feit. De fusie biedt de nieuwe organisatie meer financiële ruimte om te investeren in bijvoorbeeld technologie.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Met het samengaan van de twee zorgaanbieders wordt de raad van bestuur uitgebreid van twee naar drie mensen. Jolande Tijhuis is de nieuwe voorzitter raad van bestuur van de CONRISQ Groep (CG), die gaat fungeren als faciliterende moederstichting van de nieuwe zorgorganisatie. Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid (VvG) wordt toegevoegd als dochterstichting. Tijhuis was rvb-voorzitter van VvG sinds 2011. Zij vormt voortaan samen met de huidige bestuurders van CG, Julichska Venmans en Sanne Verwaaijen, de raad van bestuur.

Investeren in technologie

‘De fusie biedt meer financiële ruimte en een grotere schaal voor de ontwikkelingscapaciteit om te investeren in technologische

0
511

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.