Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe vormgeving Zorgvisie magazine

Mark van Dorresteijn
Het magazine van Zorgvisie verschijnt vanaf nu in een nieuwe vormgeving met een eigentijdse uitstraling. Het magazine legt zich meer dan voorheen toe op het geven van achtergrondinformatie.
Nieuwe vormgeving Zorgvisie magazine

In het coverartikel stelt voorzitter Steven van Eijck van de Landelijke Huisartsenvereniging dat de huisartsen partij hadden willen zijn in het bestuurlijk hoofdlijnenakkoord. In het akkoord hebben de ziekenhuizen, de zorgverzekeraars en de minister afgesproken dat de groei van de zorguitgaven wordt beperkt tot 2,5 procent.

Indeling

Ook de indeling is aangepast. In een nieuwe rubriek In de praktijk wordt vanuit het cliëntenperspectief commentaar gegeven op de effecten van beleidswijzigingen. In het nieuwe magazine verder een verslag over het Aravind Eye Hospital in het Indiase Madurai dat tussen de 1000 en 2300 patiënten per dag behandelt. En de genomineerden voor de prijzen Zorgmanager van het Jaar en Talent van het Jaar vertellen hoe ze met hun vak bezig zijn. (Zorgvisie – Eric Bassant)

Het nieuwe magazine

Bekijk de cover op groot formaat

Bekijk hier de inhoud van het nieuwe magazine

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.