Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Niko Projects voorziet 124 appartementen woningautomatisering

Annelies Vermeulen
Niko Projects heeft 124 huurappartementen in Vredenbergh in Breda voorzien van gebouw- en woningautomatisering. In het voorjaar van 2009 werden al 102 service- en zorgappartementen in hetzelfde complex van deze oplossing voorzien.
Niko Projects voorziet 124 appartementen woningautomatisering

Ieder appartement heeft een touchscreenbedieningspaneel dat volledig geïntegreerd is met de video-intercom, beltableau en deurontgrendeling in het gebouw. Ook zijn domoticafuncties voor bijvoorbeeld verlichting door een plattegrond op het touchscreenbedieningspaneel geïntegreerd. Het bedieningspaneel biedt ook mogelijkheden voor videobellen met medebewoners. Bewoners krijgen toegang tot het gebouw, de eigen woning, algemene ruimten en de parkeergarages middels RFID-tags. Een van de belangrijkste eigenschappen van de technologie is dat het systeem op ieder gewenst moment kan worden uitgebreid met extra diensten en oplossingen, zoals personenalarmering en bellen met familie en mantelzorgers. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

IRS wordt Niko Projects

Niko en Van Dorp gaan samenwerken in domotica

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.