Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nog drie weken voor Talent van het Jaar

Er zijn nog maar drie weken om u aan te melden voor de prijs Talent van het Jaar. Uiterlijk 31 december sluit de inschrijving. De prijs is ingesteld om jonge zorgmanagers (jonger dan 40 jaar) in de schijnwerpers te zetten. De winnaar ontvangt de Zorgvisie Talent van het Jaar award en een geldprijs van 50.000 euro van Fonds NutsOhra voor een project dat leidt tot verbetering van de zorg.
Nog drie weken voor Talent van het Jaar

Het Talent van het Jaar moet opvallen door een gedurfd of vernieuwend initiatief. Het kan gaan om de aanpak van een vraagstuk, het opzetten van een project of het neerzetten van een bepaalde prestatie. Het initiatief of project moet overdraagbaar zijn en leiden tot verbetering van de zorg. De zorgmanager moet ondernemend zijn als het gaat om verbetering van de zorg. En hij moet dicht bij het operationele proces staan.

Talent van het Jaar

In 2013 ging de titel Talent van het Jaar naar Dennis van Veghel. Hij is manager van de maatschap cardiologie en cardiothoracale chirurgie in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Van Veghel is projectleider van het project Meetbaar Beter dat de resultaten van behandelingen door de maatschap transparant maakt voor patiënten en verzekeraars. ‘Van Veghel is erg gericht op de patiënt. Inhoudelijk sterk en heeft een boeiend verhaal. Hij heeft een zekere bescheidenheid, maar is duidelijk over zijn eigen rol als manager. Tot slot is hij sterk in het leggen van relaties en het betrekken van anderen bij zijn project’, aldus juryvoorzitter André Rouvoet over de prestaties van Dennis van Veghel.

 

Procedure en aanmelden

Aanmeldformulier
Bekijk de criteria en procedure
Dossier Talent van het Jaar

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.