Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Normontwerp NEN 7510 binnenkort gepubliceerd

Annelies Vermeulen
Binnenkort wordt het normontwerp NEN 7510 ‘Informatiebeveiliging in de zorg’ gepubliceerd. Na publicatie kunnen belangstellenden gedurende drie maanden commentaar leveren op het normontwerp.
Normontwerp NEN 7510 binnenkort gepubliceerd

NEN 7510 biedt een gemeenschappelijk raamwerk voor het inrichten van de informatiebeveiliging in de gezondheidszorg. De norm is van toepassing op alle zorginstellingen en andere organisaties werkzaam in de gezondheidszorg, ongeacht de aard en de omvang van het bedrijfsproces. Normen dienen elke vijf jaar opnieuw te worden bekeken op actualiteit. De gereviseerde norm zal in plaats komen van NEN 7510:2004 en de daaraan gerelateerde NEN 7511-serie uit 2005.

Inzien en commentaar

Voor het inzien van normontwerpen en het leveren van commentaar heeft NEN een systeem ontwikkeld dat beschikbaar is via www.normontwerpen.nen.nl. Na registratie (e-mailadres, naam en organisatie) kan de bezoeker op eenvoudige wijze het normontwerp NEN 7510 inzien en commentaar leveren. Hier zijn geen kosten aan verbonden. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Zorgnorm NEN 7510 wordt aangescherpt

NVZ komt met format voor NEN 7510 audit

Schipperen tussen NEN 7510 en wat haalbaar is

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.