Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

NVEH en Syntens komen met eHealthwijzer voor zorgondernemers

Mario Gibbels
De Nederlandse Vereniging voor eHealth (NVEH) en Syntens, het innovatienetwerk voor ondernemers, hebben gisteren de eHealthwijzer geïntroduceerd. De eHealthwijzer is een website die ondernemers praktische hulp biedt bij het ontwikkelen of opschalen van eHealth producten of diensten.

eHealth is het gebruik van ict, en met name internet, bij het ondersteunen en verbeteren van de zorg. Volgens de NVEH en Syntens heeft eHealth een enorme potentie om de kwaliteit en doelmatigheid van de zorg te verbeteren. Dit potentieel wordt echter nog te weinig gebruikt omdat veel eHealth projecten blijven steken in de pilotfase en hun weg niet vinden naar de reguliere zorg.

De NVEH en Syntens willen hier verandering in brengen door middel van de eHealthwijzer. Deze website moet zorgondernemers stimuleren om kennis en ervaring met betrekking tot eHealth uit te wisselen. De eHealthwijzer is ontwikkeld in het kader van het brancheprogramma Nederland Digitaal in Verbinding. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.