Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

‘NVTZ trekt een te grote broek aan’

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
De Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in de Zorg (NVTZ) is niet bevoegd om zich namens alle raden van toezicht bezig te houden met een uitvoeringsregeling voor de WNT-2, vindt governance-deskundige Hans Hoek. ‘Geef raden van toezicht de ruimte om te onderhandelen met bestuurders.’
‘NVTZ trekt een te grote broek aan’
Premium

De NVTZ helpt het ministerie

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. De NVTZ is tot ieder overleg bevoegd in overeenstemming met haar doelstellingen en statuten en ter vertegenwoordiging van haar leden. Andere partijen hebben het gesprek met de minister over de uitvoeringsregeling (die zij onder haar eigen verantwoordelijkheid zal vaststellen) geweigerd. En of de wet nu bevalt of niet, er is wat voor te zeggen daar waar mogelijk je beïnvloedingsmogelijkheden in te zetten. ‘Onzin’ roepen vanaf de zijlijn is gemakkelijk en draagt nergens toe bij.

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.