Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

NVZ organiseert congres B-learning in ziekenhuizen 2.0

Annelies Vermeulen
NVZ Plus! organiseert op donderdag 6 oktober 2011 het congres B-learning in ziekenhuizen 2.0. Deelnemers krijgen deze dag informatie over actuele ontwikkelingen op het gebied van blended-learning (b-learning) en nieuwe inzichten over het opzetten of doorontwikkelen van b-learning in hun ziekenhuis.
NVZ organiseert congres B-learning in ziekenhuizen 2.0

B-learning is een combinatie van e-learning en contactonderwijs. Werknemers op een flexibele en vernieuwende manier opleiden, helpt om goed en voldoende opgeleid personeel te verkrijgen. Werknemers kunnen in hun eigen tempo en kennisniveau en op een voor hen geschikt moment een training volgen.

Congres

Na een plenaire en interactieve sessie door onderwijskundige Ria van Dinteren en slimmerwerken-coach Herman Kopinga kunnen de deelnemers in de middag een drietal praktijkgerichte themasessies volgen. Deze worden grotendeels verzorgd door algemene en academische ziekenhuizen. Op de infomarkt staan zestien aanbieders die actief zijn op het gebied van e-learningontwikkeling.

Aanmelden

Het congres is toegankelijk voor leden van de NVZ en NFU en managers uit andere zorginstellingen. Meer informatie of aanmelden voor het congres kan via de website van NVZ Plus!. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

NVZ stemt in met plannen van Schippers

NVZ: Ziekenhuizen besteden meer aan ICT

NVZ in cassatie tegen besluit ziekenhuiskorting

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.