Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oldenkotte en Dimence fuseren

Stichting Forensisch Psychiatrisch Centrum Oldenkotte en ggz-instelling Dimence zijn gefuseerd. Op 11 april ondertekenden de organisaties een samenwerkingsovereenkomst.
Oldenkotte en Dimence fuseren

De raden van bestuur hebben consensus bereikt over de samenwerkingsstructuur en de wijze waarop deze kan worden gerealiseerd. Er komt een Divisie Forensische Psychiatrie binnen de Stichting Dimence Groep. Stichting FPC Oldenkotte blijft als zelfstandige stichting bestaan.

Ketens

Begin 2010 maakten de twee partijen de intentie tot vergaande samenwerking bekend. Deze samenwerking, in zowel de zorg als de ondersteunende processen, is vorig jaar verder uitgewerkt. Er worden samenhangende ketens rond de basiszorg en de forensisch psychiatrische zorg gevormd. Ook bundelen Oldenkotte en Dimence hun deskundigheid op het gebied van opleiding, onderzoek en innovatie. Dit geldt ook voor de ondersteuning van de werkprocessen.

(Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Samenwerking Dimence en Carint Reggeland Groep

Dimence en huisartsen starten bv voor praktijkondersteuning

Nieuwe managers bij ggz-instelling Dimence

Dimence en ZA&TNWT willen samenwerken

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.