Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ondernemingskamer oordeelt tegen onderzoek Slotervaart

De Ondernemingskamer oordeelde gisterenavond dat er geen onderzoek komt naar de gang van zaken rondom de aanschaf van aandelen van het ziekenhuis door de erfgenamen van grootaandeelhouder Jan Schram. Ziekenhuisdirecteur Aysel Erbudak eiste dat onderzoek omdat haar collega-bestuurders bij deze transactie zouden hebben meegewerkt aan het verwateren van de aandelen van haar kinderen.

De Ondernemingskamer verklaarde de verzoekers ‘niet ontvankelijk voor zover het verzoek tot het houden van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Slotervaartziekenhuis B.V. en Parkrand B.V. betreft.’ Een gedetailleerd rechtbankverslag vindt u hier. Volgens woordvoerder Hans Dorrestein van het Slotervaartziekenhuis is nog niet bekend wat nu de volgende juridische stappen zijn in deze netelige kwestie. ‘Wij gaan proberen hier in het ziekenhuis de draad weer op te pakken.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.