Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Opvolger Kuipers ‘staat klaar’: Danielle Jansen (NSC) wil andere aanpak

Corine Lutz
Danielle Jansen heeft alles al voorbereid voor haar intrede als Kamerlid voor Nieuw Sociaal Contract (NSC) van partijleider Pieter Omtzigt. Zij is veertiende op de kieslijst en daarmee de hoogst geplaatste zorgdeskundige van NSC: “Mocht ik gevraagd worden als minister van VWS, dan sta ik klaar.”
Kandidaatleden NSC
NSC-kandidaten Danielle Jansen (links) en Ilse Saris
Premium

Jansen kan een plek in

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Een verademing en essentieel om IZA werkelijk van de grond te trekken. Ga dit alsjeblieft ook echt doen en betrek Jochem Mireau hierbij want hij pleit voor het verankeren van het recht op gezondheid in de grondwet. Zolang dat niet gebeurt, zal er nooit een fors basis budget voor preventie worden opgenomen in de jaarlijkse begroting. Op dit moment bedraagt het budget voor preventie slechts 2%. En dat terwijl de huidige zorg slechts voor 10% daadwerkelijk bijdraagt aan gezondheidsverbetering. En die overige 90% dan? Als we blijven investeren in repareren in plaats van voorkomen, zal ons zorginfarct alleen maar toenemen. Omarm het model van Positieve Gezondheid en blijf trouw aan jullie principes! Ook als je gaat regeren. Mijn stem hebben jullie. Laetitia Dekker-Bakker, MSM en fysiotherapeut

  2. Lees alle reacties

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.