Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

ORTEC komt met zelfroosteroplossing

Mark van Dorresteijn
ORTEC lanceert dit jaar een nieuwe zelfroosteroplossing. Uit diverse brainstormsessies met klanten kwam naar voren dat zij grote belangstelling hebben in zelfroosteren en verwachten dat het veel tijd en moeite zal besparen.
ORTEC komt met zelfroosteroplossing

Het prototype zelfroosteren van ORTEC wordt gepresenteerd op Zorg & ICT 2012. Veel over de nieuwe dienst wil Willem-Jan Verhoef, Director Health Care, nog niet zeggen. “Dat kunnen we wel vertellen, maar beter is nog om het met eigen ogen te zien”, stelt Verhoef. Wel kan hij melden dat het plannen een stuk eenvoudiger gaat worden dan in ORTEC’s Harmony. “Met name voor de medewerkers die hiermee meer zeggenschap krijgen in hun eigen dienstrooster. Tegelijkertijd krijgen ze meer verantwoordelijkheid, om ook in het belang van de organisatie en hun collega’s te denken.”

Zelfroosteren

Organisaties willen met zelfroosteren zorgen voor een lager ziekteverzuim, betere kwaliteit, minder verloop en meer efficiëntie. Dit zorgt voor een besparing van 3 tot 5 procent over het totaal aantal geplande uren. Tegelijkertijd moet het zorgen voor hogere kwaliteit.

(Zorgvisie / ICTzorg – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: )

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.