Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Oud-V&VN voorzitter Henk Bakker: we kregen de geest niet terug in de fles

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Het V&VN-bestuur stapt op na verkeerde keuzes rond de Wet BIG II en de overgangsregeling. Na het interview van minister Bruins bij Jinek zwol de kritiek op het V&VN-bestuur verder aan. ‘De beeldvorming verzwakt je positie als bestuur’, zegt Henk Bakker.
Henk Bakker: 'Een nieuw bestuur is niet verweven met deze geschiedenis en kan het vertrouwen van de leden terugwinnen.' Foto: Kentalis
Henk Bakker: 'Een nieuw bestuur is niet verweven met deze geschiedenis en kan het vertrouwen van de leden terugwinnen.' Foto: Kentalis
Premium

‘Ik wil me graag hard

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Het is onjuist om te zeggen dat de achterban niet reageerde op de peiling. Er is geen peiling geweest. VenVN heeft een internet consultatie gedaan bij 1000 leden. Niet bepaald representatief voor 180.000 verpleegkundigen. Er is vanaf 2012 felle kritiek geuit door inservice verpleegkundigen, werd genegeerd. De wet BIG 2 en wat het uiteindelijk zou inhouden werd pas bekend op 5 juni. Communicatie is slecht geweest. De ledenraad moet m.i. ook opstappen dan pas is herstel en vertrouwen met de achterban mogelijk.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.