Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Parnassia, Altrecht en de Kijvelanden richten Fivoor op

Fivoor is de nieuwe naam voor het samenwerkingsverband van Palier (onderdeel van de Parnassia Groep), Aventurijn (onderdeel Altrecht GGZ) en FPC de Kijvelanden. Fivoor levert van forensische en intensieve psychiatrische zorg.
Parnassia

Fivoor levert via Palier, Aventurijn en FPC de Kijvelanden een regionaal aanbod van forensische en intensieve psychiatrische zorg, met een directe toegang tot hooggespecialiseerde bovenregionale zorgprogramma’s. Zij werkt aan een krachtige keten van behandeling, binnen de eigen organisatie en met samenwerkingspartners in zorg en veiligheid.

Keten

Fivoor biedt een aaneengesloten zorgketen. Van ggz-reclassering en materieel juridische dienstverlening tot hoogwaardige ambulante, poliklinische en klinische behandeling. Daarnaast specialiseert Fivoor zich in de behandeling van bijzondere doelgroepen, zoals jeugd, mensen met een lichte verstandelijke beperking en tbs-gestelden.

Recidive

Fivoor behandelt mensen die niet mee kunnen komen in de maatschappij of voor overlast zorgen vanwege complexe psychiatrische problemen of een stoornis in hun ontwikkeling. Door intensieve samenwerking met de reguliere ggz en met partners als de penitentiaire inrichtingen, Openbaar Ministerie en politie wil Fivoor het maatschappelijk risico reduceren en de kans op recidive terugdringen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.