Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Parnassia Bavo Groep stroomlijnt haar informatie met iDocument

Mark van Dorresteijn
Ggz-instelling Parnassia Bavo Groep wil het beheer van documenten verder verbeteren met iDocument, het documenten-beheersysteem van Infoland. Documentbeheer is essentieel voor het garanderen van kwaliteit, stelt de organisatie.
Parnassia Bavo Groep stroomlijnt haar informatie met iDocument

iDocument is een webbased softwaretoepassing voor het borgen en beheren van kwaliteitsdocumenten. De toepassing biedt de Parnassia Bavo Groep de mogelijkheid om documenten op een efficiënte, gebruiksvriendelijke en veilige manier te distribueren. Gebruikers krijgen alleen beschikking over de voor hen relevante, meest recente en goedkeurde versie van een document.

Documentbeheer

Met iDocument haalt de Parnassia Bavo Groep een nieuwe generatie documentbeheer in huis om informatie te stroomlijnen en kan tevens een documentreductie in gang worden gezet in het kader van het project om te besparen op indirecte kosten. (ICTzorg | foto: Infoland)

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Soms zie ik nieuwsberichten waarvan ik me afvraag of het reclame voor een product of dienst is. Dergelijke artikelen hebben wat mij betreft alleen nog toegevoegde waarde als bijvoorbeeld ook zaken als gebruikersaantallen worden vermeld, echt nieuwe kenmerken en dergelijke. Dit artikel is wat mij betreft over de grens en ordinaire foldertekst binnen een omgeving die neutraal hoort te zijn. Geen goede zaak, Zorgvisie!

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.