Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Patty van Belle verlaat Stichting Arduin

De raad van toezicht van Stichting Arduin en de voorzitter van de raad van bestuur, Patty van Belle, hebben in onderling overleg besloten dat Patty haar functie als voorzitter van het bestuur neerlegt.
Patty van Belle verlaat Stichting Arduin

Patty van Belle is sinds 2008 bestuursvoorzitter van Stichting Arduin. Zij heeft de organisatie in die periode verder uitgebouwd tot een innovatieve zorgorganisatie. Voor Van Belle stond daarbij een zo goed mogelijke kwaliteit van het bestaan van cliënten altijd centraal.

Nieuwe uitdagingen

Stichting Arduin staat nu voor nieuwe uitdagingen. Wet- en regelgeving verandert en de financiering van de zorg wijzigt ingrijpend. Stichting Arduin moet nieuwe samenwerkingsverbanden aangaan met overheden en andere ketenpartners. Dat vraagt van de bestuurder een meerjarig commitment aan de organisatie. Mede vanwege persoonlijke redenen gaat Patty van Belle deze uitdaging niet aan. Dit is besloten in overleg met de raad van toezicht.

Interim manager

De raad van toezicht dankt Patty van Belle voor haar goede werk voor Stichting Arduin. Haar taken worden tijdelijk waargenomen door het managementteam van Arduin. Deze verantwoordelijkheid zal zo snel mogelijk door een interim manager worden overgenomen.

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.