Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Peter Sampers in raad van toezicht Laurentius

Redacteur Zorgvisie
Het Laurentius Ziekenhuis in Roermond heeft een nieuwe toezichthouder. Sinds 1 januari versterkt Peter Sampers de raad van toezicht in het Limburgse Ziekenhuis.
Picture Peter Sampers.jpg

Sampers is registeraccountant en heeft volgens het Laurentius Ziekenhuis ruime praktijkervaring in financieel management. Op dit moment werkt hij als senior accounting officer bij DSM en als hoogleraar financial accounting aan de universiteit van Maastricht. Sampers werkte eerder bij Philips en de Frans Maas Groep, schrijft het Laurentius in een persbericht. Bij het Laurentius Ziekenhuis krijgt hij de portefeuille financiën, vastgoed en ICT.

Naast Sampers bestaat de raad van toezicht uit Anke Meijs en Peter Beijers. Tot 1 januari maakten ook Michiel Tenge en Jo Kunnen deel uit van deze raad.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.