Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

PGGM stapt in netwerk voor MVO in de zorg

Pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM heeft zich aangesloten bij het MVO Netwerk Zorg van MVO Nederland. Dit netwerk wil duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen meer aandacht krijgen in de zorg
PGGM stapt in netwerk voor MVO in de zorg

PGGM stapte  op 1 juli 2014 in als deelnemer aan het. Frido Kraanen, directeur Coöperatie en Duurzaamheid van PGGM, neemt per vandaag zitting in de Raad van Advies van het MVO Netwerk Zorg. Hij zegt: ‘Streven naar duurzaamheid voor de zorg levert niet alleen een noodzakelijke bijdrage aan een betere wereld, maar ook veel kansen op zowel besparingen als nieuwe activiteiten. Een gezamenlijke agenda geeft daarbij inspiratie, houvast en slagkracht.’ Kraanen is in zijn rol onder andere betrokken bij rondetafelgesprekken die het MVO Netwerk Zorg organiseert tussen de systeemspelers in de zorg.

Blij

Helene van der Vloed van het MVO Netwerk Zorg zegt: ‘De transitie naar een duurzame zorgsector bereiken we niet alleen met de cure en care, maar ook met de systeemspelers als verzekeraars, duurzaam bedrijfsleven, financiers én beleggers. Daarom zijn we blij dat PGGM op deze actieve manier betrokkenheid toont.’

PGGM

PGGM beheert 167 miljard euro aan pensioenvermogen. De organisatie pleit al langer voor meer urgentie voor duurzame keuzes en richt zich specifiek op het belang van een gezonde zorgsector met respect voor mensen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.