Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

PharmaPartners en PAZIO verlengen contract

E-Health-platform PAZIO en zorg-IT specialist PharmaPartners hebben een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst getekend. De twee partijen blijven de komende jaren slimme e-healthoplossingen ontwikkelen waarmee zorggebruikers echt kunnen deelnemen aan hun eigen behandeling.
PharmaPartners en PAZIO verlengen contract

PharmaPartners en PAZIO bieden gezamenlijk een volledig geïntegreerd e-healthplatform aan voor huisartsen en andere disciplines van een gezondheidscentrum. De professional kan hierdoor in zijn eigen systemen blijven werken. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van het leverancieronafhankelijke portaal van PAZIO en patiëntenplatform MijnGezondheid.net van PharmaPartners. Zorggebruikers kunnen toegang krijgen tot al hun zorgaanbieders en de zorginformatie die nodig is om een grotere rol te vervullen in hun eigen beandeling. Het e-healthplatform geeft zorggebruikers onder meer toegang tot hun eigen dossier en betrouwbare informatie over daarin opgenomen medicatie en aandoeningen. Daarnaast is het mogelijk e-consults te vragen, e-afspraken te maken en herhaalrecepten aan te vragen. Dit vergroot niet alleen de service maar ook de betrokkenheid van de zorggebruiker bij zijn eigen zorg en gezondheid en het verbetert de efficiency in de praktijk van de zorgverlener.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.