Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

PharmaPartners gaat eHealthNet overdragen aan E-Zorg van KPN

Mario Gibbels
PharmaPartners is voornemens om eHealthNet over te dragen aan E-Zorg, een 100 procent dochter van KPN. De formele overdracht zal plaatsvinden op 1 april 2010.

Volgens Marcel Breeman, directeur van PharmaPartners, nemen de technische ontwikkelingen en mogelijkheden alsmaar toe en past het beheer van een dergelijk netwerk beter bij een telecombedrijf zoals KPN dan een bedrijf als PharmaPartners dat gespecialiseerd is in ASP diensten.

Bijna 2000 huisartsen aangesloten

De overname van eHealthNet sluit prima aan op de strategie van KPN, vertelt Monique Philippens, directeur van KPN Zorg. “Onze strategie is er op gericht om de communicatie in de zorgketen te verbeteren en diensten aan te bieden aan consumenten via het netwerk van zorgverleners; zoals tv aan bed in ziekenhuizen en allerlei telezorg- en domoticatoepassingen.” Op eHealthNet zijn bijna 2000 huisartsen en apothekers aangesloten en bij E-Zorg ongeveer hetzelfde aantal zorgverleners. (ICTzorg – Mario Gibbels)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.